Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aktuella event och evenemang

Utöver att vara Nordens enda auktoriserade SketchUp Center så är även vi Nordens största återförsäljare av SketchUp licenser och utbildningar. SketchUp är ett enkelt men mycket kraftfullt program, men få känner till det. Här finner du våra event, evenemang, webinar och träffar som är dedikerat till att visa SketchUps många olika användningsområden.

SketchUp webinarserie;

Rita hållbart, så in i Norden!

I denna webinarserie så får vi hänga med när Filip Berti (moderator) träffar företagare som använder SketchUp inom arkitektur och design. Vi kommer fokusera på hållbarhet och historia. Att vi måste ställa om vårt samhälle för att skydda klimatet har det pratats om i många år. Nu börjar det som tidigare mycket har varit visioner och önskemål ta formen av handling. Våra inbjuda partners företag använder bland annat SketchUp som möjliggör mindre spill, lägre felmarginal, lättare produktionsdialog m.m. Det passar mycket väl in hur vi definierar hållbarhet, att ta till vara på de resurser man har och utnyttja dem på ett sparsamt sätt. Det är något som SketchUp Pro kan hjälpa till med – i denna webinarserie visar vi hur och samtidigt utmanar branscherna att arbeta mer hållbart. Ett tydligt tecken på att viljan finns i Sverige är antalet nystartade företag inom just arkitektur, konstruktion, produktion som är rekordhöga. I just dessa branscher så använder många SketchUp för konceptdesign och visualisering.

Avsnitt 1

Datum: 14 Juni
Tid: 10.00-11.00

I vårt premiäravsnitt fördjupar vi oss i hållbar konstruktion med hjälp av SketchUp.

Agenda: Stolpverk, dess konstruktion, miljömässiga fördelar, historiska och kulturella betydelse samt introduktion till plugin du måste ha för att bygga stolpverk i SketchUp Pro.

Avsnitt 2

Datum: Juli
Tid:

I vårt andra avsnitt kommer ni få följa med när vi djupdyker i arkitektur och visualisering med hjälp av SketchUp.

Avsnitt 3

Datum: September
Tid:

I vårt tredje avsnitt får vi lära oss rita lågenergihus med hjälp av SketchUp.

Avsnitt 4

Datum: November
Tid:

I vårt andra avsnitt kommer ni få diskutera återbruk och inredning design med hjälp av SketchUp.

Missa inga webinar eller event!

Gå med i vårt nyhetsbrev och ta del utav vår kunskap, erbjudanden, kommande event och mycket mer.