Okategoriserade

En modern plattform för 2D & 3D DWG-ritningar

Börja utforska ett nytt och modernt alternativ till bl.a. AutoCAD och AutoCAD LT, men till en betydligt lägre kostnad. På detta kostnadsfria webinar får du information om DraftSight och vad programmet kan erbjuda.Torsdag den 3 juni -2021 10.30-11.00 CEST Registrera dig på länken här nedan och lyssna till vår samarbetspartner Dassault Systèmes när de presenterar DraftSight(Webinaret hålls på engelska)  Registrera dig här!

Läs mer
Okategoriserade

Extra bra kurserbjudanden

Det här är ett bra tillfälle att skaffa dig extra mycket utbildning till fantastiska priser. Passa på att gå två kurser nu när du bara behöver betala för en. Eller är ni flera som vill gå samma kurs? Boka då in kollegan och gå en kurs tillsammans. Vårt kursutbud hittar du här! https://www.cadelit.se/utbildningar/ Använd koden KURS50 i kassan när du bokar via webbsidan. Erbjudandet gäller när du bokar minst två av våra öppna lärarledda kurser under maj och juni -2021.

Läs mer
Okategoriserade

Kostnadsfritt Webinar om arbetsflöde SketchUp – LayOut

Vårt senaste webinar blev en succé!Vi följer upp med ytterligare ett kostnadsfritt webinar där vi visar grundläggande tips om arbetsflödet mellan SketchUp och LayOut.Vi tänkte bl.a. visa:  Hur man sparar vyer i SketchUp. Hur man länkar 3D-modellen till LayOut. Skapa utskriftslayouter med: Skalenliga vyer. Ritningsram och ritningshuvud. Skalstock. Måttsättning. Text. Skriva ut PDF från LayOut. Snabb uppdatering av vyer i LayOut. Välj mellan följande datum och tider:24 maj kl 11:00 – 11:45https://attendee.gotowebinar.com/register/90551641012157953326 maj kl 13:00 – 13:45https://attendee.gotowebinar.com/regi…/1246626698499660557Det är samma agenda vid båda tillfällena.Så välj den tid som passar dig.  

Läs mer
Okategoriserade

Bluebeam Revu – Ett multiverktyg som fungerar!

Bluebeam Revu har verkligen visat sig vara ett program som väldigt många kan ha väldigt stor nytta av. När man tittar på de olika kunder vi hjälpt så är det många olika branscher och många olika arbetsmoment vi har skapat lösningar för. Det gemensamma är att det finns ett behov av att förenkla och göra sitt arbete effektivare när det gäller mätning, kalkylering och planering. En av framgångsfaktorerna är enkelheten – att med hjälp av PDF-ritningar eller bilder – skapa kalkyler eller projektplaner till en låg kostnad. För att nämna…

Läs mer
Bluebeam Revu

Bluebeam Revu – PDF programmet för byggbranschen och….

PDF-programmet Bluebeam Revu används av många inom byggbranschen för att mäta, mängda, granska och redigera i PDF dokument. Dessutom ingår en utmärkt plattform för samarbete inom det egna företaget och mellan olika externa parter. Tidigare i höst lanserades den nya versionen Bluebeam Revu 20 med flera förbättrade funktioner i just samarbetsplattformen Bluebeam Studio. I det här mejlet kan du läsa om vad som är nytt i Revu 20. Du som inte börjat använda Bluebeam Revu ännu kan enkelt ladda ned en testversion och utforska möjligheterna kostnadsfritt i 30 dagar.

Läs mer
Okategoriserade

Ny medarbetare!

Vi är glada att få presentera en ny medarbetare hos oss – Elias! ”Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och erfarenhet hos CADELIT som teknisk säljare. Tillsammans med mina nya kollegor så ska vi positionera oss på hittills outforskad mark och det känns mycket spännande.” Elias började redan arbeta hos oss för två veckor sedan och han kommer med sin nya kunskap komplettera vår erfarenhet ytterligare här på CADELIT. De två första veckorna har varit mycket välkomnade säger Elias och berättar vidare att första intrycket av…

Läs mer
Bluebeam Revu

Vilken version av Bluebeam Revu ska jag välja?

Bluebeam Revu finns i tre olika versioner med tre olika prisnivåer. Versionerna kallas Revu Standard, Revu CAD och Revu eXtreme. Men vilken ska man välja? Eftersom alla versionerna innehåller samma verktyg och funktioner för markeringar, mätning/mängdning samt redigering är standardversionen ofta tillräcklig för de allra flesta. Dessutom ingår samarbetsplattformen Bluebeam Studio i alla versioner av Revu. Det här gör standardversionen till ett mycket komplett program för att jobba med PDF-dokument. Revu standard är den billigaste versionen med ett pris som börjar på 3 060 SEK per styck. Har man behov…

Läs mer
Okategoriserade

SketchUp Pro 2018

Namngivna sektioner, fyllda sektionssnitt, import av dwg till LayOut, rita skalenligt i LayOut… Listan kan göras lång på bra nyheter i SketchUp Pro 2018. Så ladda ned och testa redan idag. Vill du ha en guidning bland nyheterna så kan du anmäla dig till våra kostnadsfria webinar. Maila till sketchup@cadelit.se för mer information.

Läs mer