Hållbar konstruktion med hjälp av SketchUp

Nu är det äntligen dags för ett nytt webinar om SketchUp.

Ett webinar som, precis som vanligt, är fyllt med kunskap och inspiration om sånt som går att göra med SketchUp.

Den här gången har vi bjudit in några samarbetspartners som använder SketchUp i sitt konstruktionsarbete för att uppnå en så kostnadseffektiv konstruktion och miljömässig produktion som möjligt. På webinaret kommer du att få höra hur timmermannen Johannes Kabell från Kroksjön konstruerar och producerar hus med stolpverkskonstruktioner. För att göra detta använder han bland annat SketchUp och tilläggsprogrammet “Timber Work” som är framtaget av Valdemar Mejstad.

Som ni säkert vet sedan tidigare så älskar vi SketchUp eftersom det är ett 3D och 2D program som bemästrar det mesta inom konstruktion, produktion och visualisering. Det kräver så klart att man har rätt tilläggsprogram och ett arbetsflöde som anpassas till de uppgifter man ska lösa. Det är där vi på CADELIT kommer in i bilden och hjälper er med programvara, anpassningar och utbildning. I det här webinaret vill därför ge exempel på hur SketchUp tillsammans med ett tilläggsprogram och rätt kunskap kan göra arbetsuppgiften roligare och effektivare.

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webinar och låt dig inspireras. Fundera på om det finns något i din verksamhet som skulle kunna göras både kostnad- och miljömässigt bättre med ett digitalt verktyg och arbetssätt.

 

Skriv gärna till oss och berätta om det är något du skulle vilja hitta en enklare lösning på.

Anmäl dig här – Gratis webinar “Hållbar konstruktion med hjälp av SketchUp”

SketchUp konstruktionsritning