Köpvillkor

Priser och betalning

Vårt sortiment riktar sig främst till kunder inom stat, kommun och företag. Varje vara anges med pris exklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset för produkt och tjänster inklusive, moms och frakt.

Betalning kan göras med kreditkort via Paypal eller mot faktura med 20 dagar till förfallodag för företag och 10 dagar för privatpersoner om inte annat skriftligen överenskommits. Vid försenad betalning debiterar vi 450 kr i lagstadgad förseningsavgift.

Faktura skickas via e-post. Önskar du en utskriven faktura tar vi ut en fakturaavgift om 45 SEK exkl. moms per faktura.

Leverans

Normalt behandlar vi alla beställningar inom två arbetsdagar.

Programvaror levereras i de flesta fall i digitalt format via en nedladdningslänk eller direkt i ett e-postmeddelande. Andra fysiska produkter skickas med för ändamålet lämpligt fraktsätt. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket/brev som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 450 SEK exkl moms

Ångerrätt/returrätt

Du har 14 dagars ångerrätt/returrätt. Den produkt du returnerar skall vara oanvänd, komplett och oskadad. produkten skall återsändas i originalförpackning som packats i ett skyddande emballage. Önskar du returnera en produkt står du själv för returfrakten. Produkt som skadats vid returfrakt kan ej återbetalas. Tag kontakt med oss om du vill returnera en produkt.

Ångerrätten/returrätten gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller levereras via epost.

För utbildningstjänster kan avbokning göras utan kostnad upp till 14 kalenderdagar kl 12.00 före arrangemangets inplanerade kursstart. Avbokningar som sker senast 7 kalenderdagar kl 12.00 före utbildningsstarten debiteras med halva kursavgiften. Vid senare återbud debiteras hela kursavgiften. Förekommande avbokning skall vara skriftlig för att vara gällande.

Garanti

Samtliga garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Så långt det tillåts enligt gällande lagstiftning tillhandahålls program och tjänster i befintligt skick med eventuella felaktigheter och utan någon som helst garanti. Konsumenter har enligt konsumentköplagen 3 års
reklamationsrätt.

 

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet ed användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används. En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Se mer information i vår integritetspolicy.

Integritet

I samband med din beställning och registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet och leveransen gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Kontakta oss i så fall via e-post. Se mer information i vår integritetspolicy.