Vi är glada att få presentera en ny medarbetare hos oss – Elias!

”Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och erfarenhet hos CADELIT som teknisk säljare. Tillsammans med mina nya kollegor så ska vi positionera oss på hittills outforskad mark och det känns mycket spännande.”

Elias började redan arbeta hos oss för två veckor sedan och han kommer med sin nya kunskap komplettera vår erfarenhet ytterligare här på CADELIT. De två första veckorna har varit mycket välkomnade säger Elias och berättar vidare att första intrycket av CADELIT har varit jättebra.

Elias kommer främst arbeta inom vår verksamhetsutveckling för SketchUp och bredda vår portfolio ytterligare. Senast kommer Elias från konsultbranschen där han varit teknikinformatör med inriktning mot 3D, teknikillustration och teknikinformation. Han har således erfarenhet från många olika branscher och har arbetat med allt ifrån kundrelationer till projekthantering tidigare.

”Mina nya duktiga kollegor har gjort det lätt för mig att komma in i gemenskapen på ett bra sätt. Jag lär mig och känner verkligen att jag kan bidra med min kompetens samtidigt.”

På fritiden är tid med familjen och vänkretsen viktig. Renoveringen av huset är också något som just nu blivit en hobby. Utförsåkning, padel och träning är några av favoritsysslorna när han får tid över.

Varmt välkommen Elias, vi hoppas du ska trivas hos oss på CADELIT!
Elias