Hållbar konstruktion med hjälp av SketchUp

När: 30 Augusti, kl 10.00-11.00

Fokuset på hållbarhet är större än någonsin men hur påverkar det vårt byggande? I detta avsnitt kommer vi fördjupa oss i stolpverks konstruktion i SketchUp, dess miljömässiga fördelar men samtidigt dess historiska och kulturella betydelse.

Därför har Filip bjudit in timmermannen Johannes Kabell från Kroksjön och Valdemar Mejstad som är hjärnan bakom timmerpluginet “Timber Work“. 

 

Efter detta webinar kommer du att:

✔ Rita och bygga historiskt på ett modernt sätt

✔ Bära med dig fördjupad kunskap med att jobba med stolpverk

✔ Arbeta bättre och smartare i alla dina SketchUp projekt

Presentation

Gäster och moderator

Johannes Kabell

Multitalangen från inlandet som förutom ritar stolpverk i SketchUp även är timmerman, styrelseledamot och festivalarrangör

Valdemar Mejstad

Programmeraren som förälskade sig i trä, började arbeta som timmer man och utvecklade ett professionellt timmerplugin till SketchUp.

Filip Berti

Vår tempelriddare, Ambassador och vår moderator levererar redaktionell världsklass och säkerställer underhållning under avsnitten.

Gäst

johannes
kroksjons-logga

Kroksjön som arbetar nytimring, Timberframe, renoveringar av äldre byggnader. Från ritning till arbetsfördelning, tillvägagångssätt, transport, montering och slutfinnish.

Utforska ett utav Kroksjöns senaste SketchUp projekt:

Gäst

valdemar

Valdemar Mejstad började jobba med trä efter 10 år inom programmering. Han såg ett problem och löste det genom att bygga sitt eget plugin-program. Ett hantverk i sig!

Moderator

filip

Filip Berti är den byggnadsvårdande snickaren som alltid är på jakt efter ny kunskap och lärdom. Förutom gamla hus och byggnadstekniker brinner han för att kombinera det gamla hantverket med ny teknik, utan att tumma på kvalitén.

Utforska ett utav Filips mest uppskattade SketchUp projekt:

Detta vill du inte missa!

Registrera dig idag.