Hållbar konstruktion med hjälp av SketchUp

Fokuset på hållbarhet är större än någonsin men hur påverkar det vårt byggande? I detta avsnitt kommer vi fördjupa oss i stolpverks konstruktion i SketchUp, dess miljömässiga fördelar men samtidigt dess historiska och kulturella betydelse.

Därför har Filip bjudit in timmermannen Johannes Kabell från Kroksjön och Valdemar Mejstad som är hjärnan bakom timmerpluginet “Timber Work“. 

 

Efter detta webinar kommer du att:

✔ Rita och bygga historiskt på ett modernt sätt

✔ Bära med dig fördjupad kunskap med att jobba med stolpverk

✔ Arbeta bättre och smartare i alla dina SketchUp projekt

Gratis webinar om Stolpverk

Registrera dig här så skickar vi en länk till webinaret

* Obligatorisk

Vi samlar in din angivna information och använder den för att marknadsföra oss, erbjuda dig sälj- och supportaktiviteter, förse dig med de SketchUp-produkter och tjänster du har visat intresse för, och vi kan komma att tillhandahålla din information till SketchUps distributör, Northway Partner AB för samma ändamål.

Vill du inte längre få dessa mail kan du avanmäla dig via länken längst ned i våra mail. För information om vår integritetspolicy, besök www.cadelit.se/integritetspolicy

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform vilket innebär att din information hanteras via denna plattform.Läs mer om Mailchimp's integritetsprocess här.

Om inte mailet kommit fram inom 5 min kontrollera så att det inte fastnat i skräpposten.

Presentation

Gäster och moderator

Johannes Kabell

Multitalangen från inlandet som förutom ritar stolpverk i SketchUp även är timmerman, styrelseledamot och festivalarrangör

Valdemar Mejstad

Programmeraren som förälskade sig i trä, började arbeta som timmer man och utvecklade ett professionellt timmerplugin till SketchUp.

Filip Berti

Vår tempelriddare, Ambassador och vår moderator levererar redaktionell världsklass och säkerställer underhållning under avsnitten.

Gäst

johannes
kroksjons-logga

Kroksjön som arbetar nytimring, Timberframe, renoveringar av äldre byggnader. Från ritning till arbetsfördelning, tillvägagångssätt, transport, montering och slutfinnish.

Utforska ett utav Kroksjöns senaste SketchUp projekt:

Gäst

valdemar

Valdemar Mejstad började jobba med trä efter 10 år inom programmering. Han såg ett problem och löste det genom att bygga sitt eget plugin-program. Ett hantverk i sig!

Moderator

filip

Filip Berti är den byggnadsvårdande snickaren som alltid är på jakt efter ny kunskap och lärdom. Förutom gamla hus och byggnadstekniker brinner han för att kombinera det gamla hantverket med ny teknik, utan att tumma på kvalitén.

Utforska ett utav Filips mest uppskattade SketchUp projekt:

Detta vill du inte missa!

Registrera dig idag.