Sketchup Studio
Trimble lanserar en nystart av SketchUp Studio. Detta paket inkluderar nu SketchUp Pro, Chaos V-Ray, Scan Essentials och mycket mer. Just nu med en introduktionsrabatt där hela paketet kostar 6773 kr för första året. Denna introduktionsrabatt på 40% är tillfällig och erbjudandet upphör 30 juli 2021.
SketchUp
V-Ray
Scan Essentials

En helt ny SketchUp Studio med två stora nyheter: Scan Essentials och V-Ray. Börja ditt projekt med att importera punktmoln med Scan Essentials och avsluta med en realistisk rendering med hjälp av V-Ray.

SketchUp Studio lämpar sig till den som vill ta steget till nästa nivå i arbetsflödet. Rita i 3D, importera och modellera med hjälp av punktmoln, rendera högupplösta fotorealistiska bilder, för att kunna förmedla din design på bästa vis.

Vad är inkluderat i SketchUp Studio?

  • SketchUp Pro
  • SketchUp for Web
  • Mobile Viewer
  • XR Viewer
  • Trimble Connect Business
  • 3D Warehouse
  • Extension Warehouse
  • PreDesign
  • V-Ray
  • Scan Essentials

Notera att SketchUp Studio endast är för Windows.

Vad är nytt i SketchUp Studio?

Trimble har varit flitiga och har utvecklat Studios verktyg för att göra det robust för arkitektur och konstruktion (AEC-proffs). För att effektivisera processen så inkluderar dem nu två nya verktyg för att täcka hela arbetsflödet. V-Ray och Scan Essentials!

Importera punktmoln med Scan Essentials

Scan Essentials låter dig importera, visualisera och modellera direkt på punktmoln i SketchUp, ungefär som att du får en grundritning att arbeta utifrån. Huruvida om du ska göra en tillbyggnad eller bygga helt nytt så behöver du inte starta från scratch. Scan Essentials har funktioner som hjälper dig i arbetsflödet att importera punktmoln från drönare, markbunden laserskanning, fotogrammetri, lidarsensorer och mobilmappning. Med denna data kan du sedan modellera direkt i SketchUp. Oavsett vilken kontext ditt projekt befinner sig i så blir 3D modelleringen snabb och precist. När du väl är färdig med 3D-modellen och det är dags att gå till 2D så använder du integreringen av LayOut i SketchUp för att skapa professionell dokumentation.
Punktmoln

Fördelarna med användandet av punktmoln är stora. Det ökar modellens exakthet och effektivitet. Med Scan Essentials kan ditt arbetsflöde anpassas bättre med projektet olika faser från markundersökning och konstruktion till produktion.

Rendera fotorealistiska bilder med V-Ray

SketchUp samarbetar med Chaos V-Ray för att kunna leverera en renderare som kan producera bilder i världsklass.

V-Ray renderingar tar dina 3D-modeller från idé till visualiseringar genom att addera artificiellt ljus, realistiska material och texturer, atmosfäriska effekter och mycket mer.

I prenumerationen för SketchUp Studio får du inte bara tillgång till V-Ray för SketchUp utan också Chaos Cloud. En tjänst där man renderar i molnet för att frigöra den egna datorkapaciteten. Du kan arbeta vidare utan att behöva rendera själv och man behöver ingen monsterdator för den delen heller.

Vad är V-Ray?

V-Ray 5 erbjuder möjlighet att kunna rendera fotorealistiska bilder och hjälper dig att leverera det kompletta paketet för arkitektur och konstruktion. Det handlar om att kunna skapa en övertygande berättelse med visualiseringar. Det kan hjälpa dig i att förhindra tvetydighet kring din design, material eller estetisk intention. Gapet mellan dig och intressenterna i ert projekt blir avsevärt mindre.

Vem ska använda det?

Alla kan använda V-Ray – oavsett om du arbetar med exteriör, interiör eller detaljhandeln så kan du i princip visa det färdigställda projektet utan att det ens har påbörjats än. Det är desstuom lätt att lära sig och roligt att arbeta med.

SketchUp Studio erbjuds endast för Windows och inkluderar enbart en Windows-installation för V-Ray.

 

Allmänna Villkor

SketchUp Studio-erbjudandet gäller fram till 30 juli 2021 23:59 CET. Rabatten gäller endast en period av en SketchUp Studio-prenumeration. Om du är en nuvarande SketchUp Studio-prenumerant kan du bara förnya till detta pris för en period. Gäller inte efterföljande villkor. Gäller inte tidigare placerade beställningar. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Andra begränsningar kan gälla.