Vanliga frågor - Prova Revu 21 med 50% rabatt på första året

Under en begränsad tid erbjuder Bluebeam, tidigare kunder med ägda licenser, 50 % rabatt på det första året med nya Bluebeam abonnemang för Bluebeam Complete, Core och Basics.

Vi vill hjälpa dig att bli aktuell med Revu 21 samt få tillgång till nya Bluebeam molntjänster för webb och mobil och teknisk support.

Det här specialerbjudandet är för tidigare Bluebeam Revu-kunder (oavsett Revu-version) som inte har aktivt underhållsavtal.

Varje ägd licens som inte ligger på att aktivt underhållsavtal är berättigad till en rabatt på första årets abonnemangskostnad vid tecknande av ett 1-års abonnemang.

Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle per kund under perioden 25 april till 28 juni -2023.

Revu 2019 och äldre kommer att inte längre stödjas efter den 28 juni 2023. Det innebär bl.a. att användare av Revu 2019 och äldre inte längre kan använda Bluebeam Studio. Det innebär du inte längre kan delta i gemensamma granskningsprojekt och inte heller nyttja molnlagringstjänsten Studio projekt. Efter detta datum finns det heller inga garantier från Bluebeam att avinstallation och återinstallation av licenserna för Revu 2019 och äldre kommer att fungera.

Du gör din beställning i vår webbshop och anger denna rabattkod i Kassan: LEVELUP

För at underlätta orderhanteringen får du gärna fylla i ditt serienummer i fältet “Ordernotering”

Vi erbjuder tre versioner av Bluebeam Revu.

Du kan välja olika abonnemang för olika användare i din organisation baserat på deras behov.

  • Bluebeam Core är den mest populära versionen. Den motsvarar de tidigare Revu Standard och Revu CAD-utgåvorna.
    • Vi rekommenderar Core om du behöver omkretsmätning och andra viktiga mät- och markeringsmöjligheter.
  • Bluebeam Complete är för dem med mer avancerade behov, t.ex. avancerade markeringsfunktioner, Quantity Link och Batch Link-automatiseringar. Den motsvarar den tidigare Revu eXtreme-versionen.
  • Bluebeam Basics är designad för dem som behöver visa och hantera samma filer och bara behöver enkla markeringar och mätningar.
    • Observera att Revu Basics inte har alla funktioner som tidigare fanns i Revu Standard.

Nej. Detta är inte en inbytes- eller konverteringskampanj. Du köpte ursprungligen din licens och du behåller den. Däremot får du 50% rabatt på första årets abonnemangskostnad tack vare att du har en ägd licens.

Vår förhoppning är dock givetvis att du kommer att hitta ett värde i Revu 21, Bluebeam Cloud och de andra abonnemangsförmånerna och att du därför inte längre behöver din äldre ägda version.

Rabatten gäller abonnemangskostnaden första året. Andra året förnyar du ditt abonnemang enligt ordinarie pris.

Löptiden för abonnemanget är 1 år och behöver inte sägas upp. Vi skickar en påminnelse när det är dags för förlängning.

Ja, om du har några kvarvarande ägda platser som inte ligger på ett aktivt underhållsavtal så är du berättigad till rabatten. Om du inte har uppgraderat alla dina aktiva underhållsplatser till abonnemang ska du överväga att uppgradera fler av dem innan du köper en rabatterad ny prenumeration, eftersom det är ett betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt för dig.

Ja, om du först konverterar eller “uppgraderar” några eller alla dina underhållsavtal till abonnemang. Detta är ett betydligt mer ekonomiskt fördelaktigt för dig och vi vill se till att du drar nytta av det först. Om du fortfarande vill ha fler licenser efter att ha uppgraderat dina aktiva underhållsavtal kan du komplettera med fler licenser enligt kampanjen.

Nej, i dagsläget går det inte att byta till en annan version under pågående abonnemangsperiod.

Om du ångrar ditt köp kan du dock inom 30 dagar returnera produkten och då byta till en annan produkt.

Många kunder som tidigare använt Revu Standard tycker att Core är rätt produkt eftersom den har de markerings- och mätverktyg de behöver, speciellt omkretsmätningar för mängdning.